Ο δείκτης βελτιστοποίησης περιλαμβάνει πλέον τις καμπάνιες δικτύου προβολής

Ο δείκτης βελτιστοποίησης και οι προτάσεις σάς βοηθούν να δίνετε προτεραιότητα στις ενέργειες με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του λογαριασμού σας. Συγκεκριμένα, οι διαφημιζόμενοι που αύξησαν κατά 10 μονάδες τον δείκτη βελτιστοποίησης σε επίπεδο λογαριασμού παρατήρησαν μέση αύξηση 10% στις μετατροπές.1 Τον Αύγουστο επεκτείναμε τον δείκτη, ώστε να σας βοηθήσουμε να δίνετε προτεραιότητα στις προτάσεις για τις καμπάνιες Αγορών. Από σήμερα, ο δείκτης βελτιστοποίησης περιλαμβάνει και τις καμπάνιες δικτύου προβολής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τον δείκτη και να ενεργήσετε όσον αφορά τις καμπάνιες για το δίκτυο αναζήτησης, τις καμπάνιες Αγορών και τις καμπάνιες δικτύου προβολής.

Όπως συμβαίνει και στις καμπάνιες για το δίκτυο αναζήτησης και στις καμπάνιες Αγορών, έτσι και για τις καμπάνιες δικτύου προβολής, ο δείκτης βελτιστοποίησης κυμαίνεται από 0% έως 100%, με το 100% να σημαίνει ότι οι καμπάνιες σας έχουν ρυθμιστεί για μέγιστη απόδοση. Θα βλέπετε ξεχωριστούς δείκτες για το Δίκτυο αναζήτησης, τις Αγορές και το Δίκτυο προβολής σε επίπεδο καμπάνιας και έναν συνδυασμένο δείκτη σε επίπεδο λογαριασμού.

Προσθέσαμε, επίσης, μοναδικές προτάσεις μόνο για το Δίκτυο προβολής, όπως τη δημιουργία Έξυπνων καμπανιών δικτύου προβολής, τη χρήση επέκτασης στόχευσης και την προσθήκη αποκριτικών διαφημίσεων προβολής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *