Το Merchant Center αναβαθμίζεται, ώστε να μπορείτε να παρουσιάζετε τα προϊόντα σας πιο αποτελεσματικά στους αγοραστές της εορταστικής περιόδου.

Με τις διαφημίσεις Αγορών διαθέσιμες πλέον σε πάνω από 50 νέες αγορές και σε 95 αγορές συνολικά, μπορείτε να επεκτείνετε την παγκόσμια παρουσία σας περισσότερο από ποτέ.

Προσεγγίστε περισσότερους αγοραστές εορταστικής περιόδου σε ολόκληρο τον κόσμο
Ξεκινήστε να προβάλετε τα προϊόντα σας παγκόσμια με ροές σε πολλές χώρες, οι οποίες σας επιτρέπουν να στοχεύετε πολλές χώρες όπου μιλιέται η ίδια γλώσσα, χρησιμοποιώντας μία ροή για τη συγκεκριμένη γλώσσα. Για παράδειγμα, αν ανεβάσετε πληροφορίες προϊόντος στα Γερμανικά για τη Γερμανία, αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι αυτόματα διαθέσιμα για εμφάνιση σε άλλες χώρες όπου μιλιούνται τα Γερμανικά, όπως είναι η Αυστρία και η Ελβετία. Θα χρειαστεί απλώς να ρυθμίσετε την αποστολή και τη γεωγραφικη στόχευση για αυτές τις χώρες στην καμπάνια Αγορών, για να αρχίσετε να προωθείτε τα προϊόντα σας σε αυτές τις νέες χώρες.

Αν δεν διαθέτετε ήδη ροή, μπορείτε να υποβάλετε τα προϊόντα σας πιο γρήγορα με τις αυτόματες ροές, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες διαφημίσεων Αγορών από τον Νοέμβριο και έπειτα. Ενεργοποιήστε απλώς το Merchant Center, ώστε να ανιχνεύει τον ιστότοπό σας για δομημένα δεδομένα και να εξαγάγει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες προϊόντος από την αρχική ροή σας.

Διαχειριστείτε το απόθεμά σας σε όλα τα προϊόντα Google πιο εύκολα
Η νέα εμπειρία του Merchant Center έχει ανασχεδιαστεί με πιο ξεκάθαρες ροές εργασίας, απλούστερη πλοήγηση και περισσότερα insights προγράμματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενημερωμένη διεπαφή, για να διαχειριστείτε εύκολα τα προϊόντα σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες βελτιώσεις εικόνας, για να καταργήσετε τις προωθητικές επικαλύψεις των εικόνων προϊόντος, ώστε να συμμορφώνονται με τις πολιτικές του Merchant Center. Μπορείτε, επίσης, να ανακαλύψετε επιπλέον ευκαιρίες για την προώθηση και την πώληση των προϊόντων σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το απόθεμά σας να συμμετέχει σε πλατφόρμες σε διάφορα προϊόντα Google στις ΗΠΑ και στην Ινδία, ώστε να επιτρέπετε στα προϊόντα σας να εμφανίζονται σε διάφορα προϊόντα Google δωρεάν, καθώς και εμπλουτισμένα αποσπάσματα στα αποτελέσματα αναζήτησης και σχολίων προϊόντος στις Εικόνες Google. Οι πλατφόρμες διαφόρων προϊόντων Google θα γίνουν διαθέσιμες σε επιπλέον χώρες πριν το τέλος του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *