Αναβαθμίστε τις καμπάνιες βίντεο με νέες επεκτάσεις για διαφημίσεις YouTube

Προκειμένου να συμβάλλουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, βελτιώνουμε τη διαδραστικότητα στο YouTube με νέες επεκτάσεις που διευκολύνουν τους πελάτες σας να πραγματοποιήσουν ενέργειες. Οι επεκτάσεις στο YouTube, οι οποίες δημιουργήθηκαν με βάση τις δημοφιλείς επεκτάσεις στην Αναζήτηση, παρέχουν στους θεατές χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες, όπως τοποθεσίες καταστημάτων, φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πρόσθετες παροτρύνσεις για δράση. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται απευθείας μαζί με τη διαφήμιση βίντεο.

Αργότερα μέσα στο έτος, οι επεκτάσεις παρότρυνσης για δράση, οι οποίες προς το παρόν διατίθενται για διαφημίσεις βίντεο TrueView σε ροή και για διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράβλεψης, θα είναι διαθέσιμες και για διαφημίσεις βίντεο bumper διάρκειας έξι δευτερολέπτων. Ακόμα και όταν πρωταρχικός σας στόχος είναι να αυξήσετε την προσέγγιση χρηστών, την αναγνωρισιμότητα ή τη μελέτη στοιχείων, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις νέες επεκτάσεις παρότρυνσης για δράση, ώστε να διευκολύνετε τους θεατές να πραγματοποιήσουν μια ενέργεια (π.χ. να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας), αφού δουν τη διαφήμισή σας.

Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο banner παρότρυνσης για δράση των διαφημίσεων TrueView for Action θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες που εξασφαλίζουν περισσότερα κλικ και μετατροπές για τις καμπάνιες σας. Προς το παρόν, οι επεκτάσεις συνδέσμου ιστοτόπου βρίσκονται στο στάδιο δοκιμής beta και θα είναι διαθέσιμες ευρέως για όλες τις διαφημίσεις TrueView for Action μέσα στους επόμενους μήνες. Με τους συνδέσμους ιστοτόπου, μπορείτε να προσθέσετε κάτω από το βίντεό σας συναφείς συνδέσμους, όπως συνδέσμους προς σελίδες με λεπτομέρειες προϊόντος ή προωθητικές σελίδες. Στο πλαίσιο μιας δοκιμής beta στην οποία συμμετείχαν 30 διαφημιζόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαπιστώσαμε ότι, χάρη στην προσθήκη συνδέσμων ιστοτόπου, οι μετατροπές αυξήθηκαν κατά 23% και τα κλικ κατά 50%.1 Σύντομα, οι σύνδεσμοι ιστοτόπου θα αρχίσουν να διατίθενται για όλες τις μορφές διαφήμισης σε ροή που αγοράζονται μέσω του Google Ads.

Προσομοίωση του τρόπου με τον οποίο οι επεκτάσεις συνδέσμων ιστοτόπου θα εμφανίζονται κάτω από διαφημίσεις βίντεο TrueView for Action

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις νέες επεκτάσεις μόλις κυκλοφορήσουν. Αρκεί να μεταβείτε στην καρτέλα επεκτάσεων του Google Ads και να κάνετε κλικ στην επέκταση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *