Η ποιότητα των κλήσεων βελτιώνεται χάρη στη νέα εμφάνιση των διαφημίσεων μόνο για κλήσεις

Οι διαφημίσεις μόνο για κλήσεις διευκολύνουν τους πελάτες να καλούν την επιχείρησή σας απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης που εμφανίζονται στο κινητό τους. Ενημερώνουμε τη διάταξη των στοιχείων διαφημίσεων μόνο για κλήσεις, με στόχο να βελτιωθεί η εμπειρία χρήστη και να αυξηθούν οι κλήσεις υψηλής ποιότητας προς την επιχείρησή σας. Το όνομα της επιχείρησής σας και η επικεφαλίδα της διαφήμισης θα εμφανίζονται πλέον απευθείας κάτω από τον αριθμό τηλεφώνου, μαζί με ένα μεγαλύτερο εικονίδιο τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα έχουν μια σαφέστερη εικόνα σχετικά με αυτά που προσφέρετε, ενώ η παρότρυνση για δράση θα είναι πιο ευδιάκριτη.

Νέα διάταξη

Προηγούμενη διάταξη

Κατά μέσο όρο, οι διαφημιζόμενοι που χρησιμοποιούν διαφημίσεις μόνο για κλήσεις με τον νέο σχεδιασμό παρατήρησαν αύξηση 14% στις τηλεφωνικές κλήσεις και 16% στις μετατροπές τηλεφωνικών κλήσεων. Επίσης, διαπίστωσαν ότι η οικονομική αποδοτικότητα βελτιώθηκε, καθώς τα συνολικά πληρωμένα κλικ μειώθηκαν κατά 8%. Χάρη στη νέα τους εμφάνιση, οι διαφημίσεις μόνο για κλήσεις ξεχωρίζουν από άλλες διαφημίσεις με κείμενο, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα ακούσια κλικ από χρήστες που δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κλήση.

Αυτήν την εβδομάδα, η νέα διάταξη θα εφαρμοστεί αυτόματα στις υπάρχουσες διαφημίσεις μόνο για κλήσεις, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον ενέργειες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αύξηση των κλήσεων προς την επιχείρησή σας, ανατρέξτε στις βέλτιστες πρακτικές για τις διαφημίσεις μόνο για κλήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *