Οι αλλαγές στο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών οριστικοποιήθηκαν

Το 2018 κυκλοφόρησε το νέο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών στη διεπαφή του Google Ads. Με βάση τα σχόλια, απλοποιήσαμε την πλοήγηση και βελτιώσαμε τις προβλέψεις. Για παράδειγμα, σε αυτήν τη νέα έκδοση θα έχετε τις εξής δυνατότητες:

  • Να κατεβάζετε δεδομένα τάσεων για μεμονωμένες λέξεις-κλειδιά
  • Να χρησιμοποιείτε έως και 10 όρους αρχικής τιμής κάθε φορά
  • Να λαμβάνετε κατάταξη ανταγωνισμού με μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας μεταξύ των ιδεών για λέξεις-κλειδιά
  • Να λαμβάνετε προτάσεις ημερήσιου προϋπολογισμού στην επισκόπηση σχεδίου
  • Να βρίσκετε την κατάσταση εντός του λογαριασμού για λέξεις-κλειδιά που έχετε ανεβάσει
  • Να βλέπετε προβλέψεις για όλες τις γλώσσες

Η διάταξη του νέου Εργαλείου σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών διευκολύνει την πλοήγηση. Όπως πάντα, μπορείτε να επιλέξετε ποιες ιδέες για λέξεις-κλειδιά θέλετε να προσθέσετε στο σχέδιό σας, να επιλέξετε τον τύπο αντιστοίχισης και, στη συνέχεια, να προσθέσετε αυτά τα στοιχεία στο σχέδιό σας.

Η επισκόπηση του σχεδίου σάς παρέχει μια εύχρηστη αναφορά ανασκόπησης την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να μοιράζεστε πριν την εφαρμογή των νέων λέξεων-κλειδιών στον λογαριασμό σας. Η επισκόπηση του σχεδίου αλλάζει με βάση τους τύπους αντιστοίχισης, τις τοποθεσίες, τη γλώσσα και τα δίκτυα αναζήτησης που έχετε επιλέξει για το σχέδιό σας.


Επωφεληθείτε από τις νέες λειτουργίες και εξοικειωθείτε με το νέο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Το παλιό Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών θα αποσυρθεί εντελώς αυτήν την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *