Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες του λογαριασμού σας, με τον δείκτη βελτιστοποίησης

Τον Αύγουστο παρουσιάσαμε τον δείκτη βελτιστοποίησης, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις δυνατότητες βελτιστοποίησης του λογαριασμού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δείκτη (βρίσκεται στη σελίδα Προτάσεις), για να βελτιώσετε την απόδοση του λογαριασμού σας με προτεινόμενες ενέργειες, όπως είναι η παύση λέξεων-κλειδιών, η προσθήκη επιπλέον διαφημίσεων ή η ενεργοποίηση της αυτόματης υποβολής προσφορών. Εφαρμόστε προτάσεις, για να αυξήσετε τις μετατροπές και να εξασφαλίσετε υψηλότερα έσοδα από την επένδυσή σας.

Ο δείκτης βελτιστοποίησης κυμαίνεται από το 0% έως το 100%, με το 100% να σημαίνει ότι αξιοποιείτε όλες τις ευκαιρίες που έχουν εντοπιστεί αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δείκτη σε επίπεδο καμπάνιας, λογαριασμού ή λογαριασμού υπευθύνου.

Στο παρακάτω παράδειγμα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός πέτυχε δείκτη βελτιστοποίησης της τάξης του 76,7%. Αν ο λογαριασμός πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια για καθεμία από τις προτάσεις (είτε εφαρμόζοντας είτε παραβλέποντας τις προτάσεις), μπορεί να πετύχει δείκτη βελτιστοποίησης της τάξης του 100%.

Ο δείκτης βελτιστοποίησης συνέβαλε στη βελτίωση διάφορων λογαριασμών:

Η Hanapin Marketing, η εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που διαχειρίζεται το ιστολόγιο PPC Hero, έθεσε τη σελίδα Προτάσεις στο επίκεντρο της συνήθους διαχείρισης του λογαριασμού της. Χάρη σε μια συγκεκριμένη πρόταση, μία καμπάνια ενός λογαριασμού άρχισε να χρησιμοποιεί την πλήρως αυτόματη στρατηγική Μεγιστοποίησης μετατροπών αντί του Ενισχυμένου CPC, με αποτέλεσμα να προκύψει αύξηση των μετατροπών κατά 44% και μείωση του CPA κατά 32%.


Η Wpromote, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, χρησιμοποίησε τον δείκτη βελτιστοποίησης με σκοπό την εύρεση ευκαιριών, προκειμένου να αναπτύξει τους λογαριασμούς της και παράλληλα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους αποδοτικότητας. Σε μία καμπάνια χρησιμοποίησε τον δείκτη βελτιστοποίησης, για να πραγματοποιήσει μια αλλαγή στη στρατηγική υποβολής προσφορών. Αφού υιοθέτησε την υποβολή προσφορών CPA-στόχου σε μια καμπάνια επαναληπτικού μάρκετινγκ, η Wpromote παρατήρησε αύξηση κατά 20% στις μετατροπές και μείωση κατά 16% στο CPA.

Για να χρησιμοποιήσετε τον δείκτη βελτιστοποίησης, μεταβείτε στη σελίδα Προτάσεις του λογαριασμού σας. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας στο Google Ads χρησιμοποιώντας τον δείκτη βελτιστοποίησης, ανατρέξτε στις βέλτιστες πρακτικές της Google που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *