Παρουσίαση νέας κατηγορίας συσκευών για οθόνες τηλεόρασης, με στόχο την προσέγγιση χρηστών του YouTube σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες παρακολουθούν βίντεο YouTube σε οθόνες τηλεόρασης για περισσότερες από 180 εκατομμύρια ώρες καθημερινά.1 Γνωρίζοντας ότι οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ θέλουν να αξιοποιήσουν αυτήν τη μεταβολή στη συμπεριφορά παρακολούθησης βίντεο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια πλούσια εμπειρία στο YouTube για αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές ροής όπως το Chromecast, καθώς και για smart TV κάθε τύπου.

Σήμερα παρουσιάζουμε τον τύπο συσκευών για οθόνες τηλεόρασης, με τον οποίο μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε αφοσιωμένα και πολύτιμα για εσάς είδη κοινού, ενώ παρακολουθούν βίντεο YouTube στην τηλεόραση, δηλαδή τη συσκευή που έχει αρχικά σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση βίντεο. Ο τύπος συσκευών για οθόνες τηλεόρασης αποτελεί πλέον έναν ακόμα τύπο συσκευής στο Google Ads (πρώην AdWords) και στο Display & Video 360 (πρώην DBM), μαζί με τους υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις καμπάνιες σας για συνδεδεμένες τηλεοράσεις, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, ένα διαφορετικό δημιουργικό ή ρυθμίζοντας μια συγκεκριμένη προσαρμογή προσφοράς ανά συσκευή. Μπορείτε επίσης να δείτε αναφορές για διαφημίσεις που προβάλλονται σε οθόνες τηλεόρασης, για να προσδιορίσετε τον αντίκτυπο αυτών των διαφημίσεων στο πλαίσιο του συνδυασμού διαφημίσεων που χρησιμοποιείτε.

Έχουμε ήδη παρατηρήσει ότι οι χρήστες αντιδρούν θετικά σε διαφημίσεις που προβάλλονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Σύμφωνα με τις έρευνες Lab Experiments της Ipsos, οι διαφημίσεις YouTube που εμφανίζονται στην τηλεόραση είχαν ως αποτέλεσμα σημαντική αύξηση στην ανάκληση διαφημίσεων και στην πρόθεση αγοράς, με τη μέση αύξηση να αγγίζει το 47% και το 35% αντίστοιχα.2 Πελάτες όπως η Pixability εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για αυτήν τη λειτουργία:

“Οι καταναλωτές εγκαταλείπουν την καλωδιακή τηλεόραση όλο και περισσότερο. Ως εκ τούτου, οι διαφημιζόμενοι έχουν μια τεράστια ευκαιρία να προσεγγίσουν με ψηφιακά βίντεο τα είδη κοινού που τους ενδιαφέρουν, ενώ οι συγκεκριμένοι χρήστες κάθονται στο σαλόνι τους. Με την κυκλοφορία της στόχευσης συσκευών για οθόνες τηλεόρασης και αντίστοιχων μετρήσεων στο YouTube, οι πελάτες μας είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα πώς τα είδη κοινού παρακολουθούν βίντεο σε οθόνες τηλεόρασης, καθώς και να συνδεθούν με τους συγκεκριμένους χρήστες, καθώς αυτοί χαλαρώνουν παρακολουθώντας βίντεο χωρίς να πραγματοποιούν συγκεκριμένες ενέργειες.” – David George, Διευθύνων σύμβουλος, Pixability

Αρχίστε από σήμερα να προσεγγίζετε χρήστες σε συσκευές που μεταδίδουν περιεχόμενο τηλεόρασης σε ροή, π.χ. σε smart TV, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές ροής όπως το Chromecast.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *