Στείλτε το καλύτερο μήνυμα σε ολόκληρο τον ιστό με αποκριτικές διαφημίσεις προβολής

Οι εξαιρετικές διαφημίσεις προβολής βοηθούν τους καταναλωτές, χρησιμοποιώντας εμπλουτισμένες εικόνες και χρήσιμες πληροφορίες. Ωστόσο, η προβολή των πιο σχετικών και εντυπωσιακών διαφημίσεων σε εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτόν τον λόγο αρχίζουν να είναι διαθέσιμες οι αποκριτικές διαφημίσεις προβολής. Οι αποκριτικές διαφημίσεις προβολής (RDA) συνδυάζουν τη δημιουργικότητά σας με τη δύναμη της μηχανικής εκμάθησης της Google, προκειμένου να προβάλλουν συναφείς, πολύτιμες διαφημίσεις, σε κλίμακα.

Απλώς καταχωρίστε ορισμένα απλά στοιχεία σχετικά με την επιχείρησή σας -έως 15 εικόνες, 5 επικεφαλίδες, 5 περιγραφές και 5 λογότυπα. Η Google χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να δοκιμάσει διαφορετικούς συνδυασμούς και να προβάλει τις πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις. Κατά μέσο όρο, οι διαφημιζόμενοι βλέπουν 10% περισσότερες μετατροπές με παρόμοιο CPA όταν χρησιμοποιούν πολλαπλές επικεφαλίδες, περιγραφές και εικόνες με αποκριτικές διαφημίσεις προβολής (σε σύγκριση με ένα μόνο σύνολο στοιχείων).1

Βέλτιστη πρακτική Για να βοηθήσετε την επωνυμία σας να ξεχωρίσει, προσθέστε ένα λογότυπο στις αποκριτικές διαφημίσεις προβολής. Επιπλέον, προσθέστε δυναμικές ροές στις καμπάνιες σας. Αυτό σας βοηθά να εμφανίζετε πιο προσαρμοσμένες διαφημίσεις σε άτομα που επισκέφτηκαν στο παρελθόν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας

Μόλις ξεκινήσουν να προβάλλονται οι αποκριτικές διαφημίσεις προβολής, θα θέλετε να γνωρίζετε την απόδοση κάθε στοιχείου. Με την αναφορά στοιχείων, μπορείτε να δείτε γρήγορα την απόδοση των επικεφαλίδων, των περιγραφών, των εικόνων και των λογοτύπων. Για πρόσβαση σε αυτήν την αναφορά, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Διαφημίσεις και επεκτάσεις και μετά στην επιλογή Προβολή λεπτομερειών στοιχείου. Στη στήλη απόδοσης θα εμφανίζεται μια αξιολόγηση “Εκμάθηση”, “Χαμηλή”, “Καλή” ή “Βέλτιστη”, με βάση την απόδοση κάθε στοιχείου.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα διαδικτυακό ανθοπωλείο. Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι οι περιγραφές που περιλαμβάνουν την ένδειξη “Δωρεάν αποστολή” αξιολογούνται ως “Βέλτιστες”. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πληροφορία για να ενισχύσετε τα στοιχεία με τις βέλτιστες επιδόσεις, όπως είναι οι προωθήσεις δωρεάν αποστολής. Επίσης, αν βρείτε στοιχεία με “Χαμηλή” αξιολόγηση, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε, για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Το Rakuten Travel είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο της Ιαπωνίας. Χρησιμοποιώντας αποκριτικές διαφημίσεις προβολής, κατόρθωσε να τριπλασιάσει τις πωλήσεις, σε σύγκριση με την χρήση μόνο τυπικών διαφημίσεων με εικόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *