Ενημερώσεις στην Έξυπνη υποβολή προσφορών

Η Έξυπνη υποβολή προσφορών σάς βοηθά να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας, ορίζοντας τη βέλτιστη προσφορά για κάθε μεμονωμένη δημοπρασία. Για να απλοποιήσουμε την Έξυπνη υποβολή προσφορών, να την κάνουμε πιο διαισθητική και να αυξήσουμε τη διαφάνεια, κυκλοφορήσαμε πολλές νέες ενημερώσεις.

Χρησιμοποιήστε τον ενημερωμένο στόχο απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS), για να εστιάσετε στις πιο σημαντικές μετατροπές
Για να κερδίσετε περισσότερη αξία μετατροπής ή έσοδα από τον στόχο απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS), χρησιμοποιήστε τον στόχο απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS). Ο στόχος απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS) διαθέτει έναν ενημερωμένο αλγόριθμο, ο οποίος λαμβάνει υπόψη περισσότερους παράγοντες κατά την πρόβλεψη της αξίας μετατροπής. Για παράδειγμα, αν οι πελάτες σας τείνουν να κάνουν αγορές υψηλής αξίας τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, ο στόχος απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS) μπορεί να υποβάλλει πιο επιθετικές προσφορές σε αυτές τις δημοπρασίες, μειώνοντας τις δαπάνες σε άλλες χρονικές περιόδους, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητά σας.

Αυξήστε τις μετατροπές πιο αποτελεσματικά
Για τους λογαριασμούς ή τις καμπάνιες που τώρα αρχίζουν να αξιοποιούν την Έξυπνη υποβολή προσφορών, τα μοντέλα υποβολής προσφορών μας μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας μέσα σε μερικές ημέρες – ακόμα και αν δεν έχετε αρκετά δεδομένα ιστορικού μετατροπών. Ο ενημερωμένος αλγόριθμός μας εξισορροπεί αυτόματα την απόδοση σε ολόκληρη τη στρατηγική προσφοράς σας, με αποτέλεσμα να έχουν καλύτερη απόδοση ακόμα και οι καμπάνιες και οι ομάδες διαφημίσεων χαμηλού όγκου. Για παράδειγμα, αν βλέπετε περισσότερες μετατροπές από χρήστες σε μια λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ, το CPA-στόχος μπορεί να κατανείμει περισσότερες δαπάνες στις καμπάνιες με πολλούς χρήστες στην εν λόγω λίστα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Έξυπνη υποβολή προσφορών

Πετύχετε τους στόχους σας με λιγότερα βήματα
Για να διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο η επιλογή της σωστής στρατηγικής προσφοράς καμπάνιας, η νέα εμπειρία Google Ads περιλαμβάνει τώρα μια καθοδηγούμενη ροή υποβολής προσφορών. Επιλέξτε μια στρατηγική προσφοράς ανάλογα με τη μέτρηση στην οποία θέλετε να εστιάσετε και το πώς θα θέλατε το Google Ads να αξιοποιεί τη συγκεκριμένη μέτρηση (κλικ, μετατροπές ή αξία μετατροπής).


Bidding

Επίσης, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε και να αλλάξετε τη στρατηγική προσφοράς για πολλές καμπάνιες με ένα μόνο βήμα, από την καρτέλα “Καμπάνιες”, με μαζική επεξεργασία στρατηγικών προσφοράς.


Μάθετε πότε θα πρέπει να ελέγχετε την απόδοσή σας με τις νέες μετρήσεις καθυστέρησης μετατροπής

Για μια ακριβέστερη προβολή της απόδοσης της στρατηγικής προσφοράς σας, λαμβάνετε υπόψη μόνο τις χρονικές περιόδους που έχουν ολοκληρωμένα δεδομένα μετατροπής. Χρησιμοποιήστε τις νέες μετρήσεις καθυστέρησης μετατροπής στην αναφορά στρατηγικής προσφοράς, για να δείτε την καθυστέρηση μετατροπής, τον χρόνο δηλαδή που μεσολαβεί ανάμεσα στο κλικ ενός πελάτη και τον πραγματικό χρόνο της μετατροπής. Όταν παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα καθυστέρησης, θα γνωρίζετε ότι τα δεδομένα σας είναι έτοιμα για έλεγχο. Μάθετε περισσότερα για την καθυστέρηση μετατροπής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *