Χρησιμοποιήστε τις Σημειώσεις, για να κοινοποιήσετε λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση του λογαριασμού σε οποιοδήποτε άτομο στην επιχείρησή σας

Μπορείτε πλέον να προσθέτετε σχόλια απευθείας στα γραφήματα απόδοσης του Google Ads ή σε έναν πίνακα σημειώσεων στον λογαριασμό σας στο Google Ads. Έτσι, μπορείτε να επισημαίνετε και να κοινοποιείτε εγκαίρως λεπτομέρειες σχετικά με τον λογαριασμό σας σε άλλους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορα περιβάλλοντα.

Αν διαχειρίζεστε έναν λογαριασμό σε συνεργασία με άλλους, με τη χρήση σημειώσεων μπορείτε να κοινοποιείτε εγκαίρως τις αλλαγές. Για παράδειγμα, μπορείτε να κοινοποιήσετε ότι μόλις δημιουργήσατε μια νέα ομάδα διαφημίσεων. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τη συνεργασία της ομάδας σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η απόδοση κορυφώθηκε και ότι έχετε ήδη εντοπίσει την αιτία. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σχόλιο, για να ενημερώσετε τα άλλα μέλη της ομάδας, ώστε να μην χρειάζεται να επαναλάβουν την ανάλυση που έχετε ήδη κάνει εσείς. Εναλλακτικά, αν κάνατε σημαντικές προσαρμογές στον προϋπολογισμό μιας καμπάνιας, μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση που να επισημαίνει αυτές τις αλλαγές, καθώς και πότε τις κάνατε. Έτσι, οι συνάδελφοί σας θα μπορούν αμέσως να καταλάβουν γιατί άλλαξε η απόδοση τις τελευταίες δύο ημέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Σημειώσεις, για να επισημάνετε άλλες σημαντικές αλλαγές στον λογαριασμό σας (για παράδειγμα, πότε ξεκινήσατε μια νέα προώθηση, πότε αλλάξατε στρατηγικές προσφοράς ή πότε θέσατε σε παύση λέξεις-κλειδιά).


Σημειώσεις

Οι Σημειώσεις δεν είναι χρήσιμες μόνο για την επισήμανση προσαρμογών στον λογαριασμό. Μπορείτε να επισημάνετε εξωτερικές πληροφορίες, όπως μοναδικούς εποχικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του λογαριασμού. Για παράδειγμα, αν προβάλλετε διαφημίσεις σε μια άλλη χώρα, μπορείτε να σημειώσετε τις διαφορετικές εορταστικές περιόδους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους όγκους αναζητήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι Σημειώσεις είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο συνεργασίας με το οποίο μπορείτε να ενημερώνετε τους άλλους για σημαντικές αλλαγές ή συμβάντα που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του λογαριασμού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *